Un copil
     media: 4.00 din 2 voturi

26.10.07
22:47
Vinerea trecută, pe la 10 dimineața, fumam o țigară în fața spitalului Floreasca. Eram cu trei colegi cu care împart stagiul de chirurgie acolo și mă chinuiam să nu trag foarte multă ceață pe nările și așa isovite de gripă. Ceața aceea stufoasă pe care sigur ați gustat-o și voi diminețile astea...
Fumând și bâiguind despre cancerul unei doamne din salonul unde prestăm, l-am zărit cu coada ochiului pe Mitză de la Bere Gratis. Pironit de parcarea din fața spitalului, a vorbit furtunos la telefon toate cele 10-15 minute câte am fumat noi prima cafea. Un coleg mai cantautor din fire a avut pornirea de a-i cere un autograf. L-am oprit cu veșnicul stai pohales, că nimeni nu vine aici de bine. Un alt coleg a început să cânte de-aș fi pasăre să zbor, s-ajung unde mi-e dor, la tine-aș vrea să vin. Mitză a zâmbit.
După încă două ore de cazuri tulburătoare, pe care niciodată nu reușim să le vorbim îndeajuns, am fumat a doua cafea. Mitză era implacabil, în aceeași parcare, cu același telefon lipit de ureche. Am avut un al doilea impuls să-i spunem că am crescut cu melodiile lui și că vrem să cărăm o foaie, să ștergem un prag sau să șpăguim o asistentă, în ajutorul unui om pe care, chiar dacă nu-l cunoșteam personal, ne e atât de drag.
A ieșit și Liana. Stinsă cum nu știam că o s-o vedem sau s-o auzim vreodată. Fetița din brațele ei avea cei mai frumoși ochi de fetiță, cel mai frumos păr blond și cel mai binevoitor zâmbet. Pentru că am știut în momentul acela că Mitză și Liana nu erau acolo pentru Mitză și Liana.
Drama unui copil a impresionat nu numai prin statutul părinților lui. Nu numai pentru că omul care a demarat strangerea celor 100 000 de euro este Mihaela Rădulescu. Drama unui copil a mișcat.
Urmeaza acum ani buni de viață pe care nimeni n-o dorește nimănui. Sequelul la drama unui copil care suferă de cancer. Acum, Teodora e un erou la cei aproape doi ani ai ei.


Umberto Eco are muci
     media: 0.00 din 0 voturi

25.10.07
15:27
Stefan Talpalaru ni-l arată pe Umberto cum se scobește el la muci. Live, la televiziunea națională. Unde dracu se duce lumea asta?


din
     media: 0.00 din 0 voturi

23.10.07
00:32
Blogul ăsta începe să fie un colț al degetului meu. Nu pot să mă ascund după el dar refuz să-l tai.
Nimeni nu citește dar toată lumea se miră. Nu se mai mănâncă porc dar se mestecă gumă fără zahăr.
N-ai mai pus nimic acolo, ragna... Te-am căutat și nu te-am mai găsit.
Aș vrea să-mi întind rufele pe blog. Să fac ciulama și să spăl podelele. Să plimb câinele și să mă însetez de dimineața.
Cine nu te lasă să întrebi? Să cauți și tu, să pui mâna și să vrei? Cine nu te-a întrebat ca să răspunzi?
Cuvintele nu sunt cârpe. Nu sunt talgere de balanță și nici burice de degete. Cuvintele nu sunt nici măcar sinapse. Sunt casă, creion, sân sau cer. Motor, labă, moarte sau ger. Minciună, unghie, parameci sau print. Sunt eu. Sunt tu.

Ai uitat. Ai mancat. Ai dormit. Ai fost...


An it harm none, do what ye will.
     media: 0.00 din 0 voturi

21.10.07
16:56
Am chef să trăiesc pe ploaie!


oct
     media: 0.00 din 0 voturi

21.10.07
15:23
plouă din mine...
se face noapte din zgură și om din rugină... urlă cer în mine și soare în spatele minții, gata să sară...
plâng lumile coapte, să râncezească asupră-ne...
plouă din mine...


Plumb
     media: 0.00 din 0 voturi

14.10.07
22:32
E seara când se arde vara. Vară multă adunată de la Paste încoace. Miroase a frunze prin cotloane și a putrezeală pe la încheieturi. E rost de amorțeală și toată suflarea caută plapumi.
O cafea cu lapte moale și un buric foarte ascuns. Se pare că e noapte până la primăvară.

A venit Toamna. Acoperă-mi inima ca Nichita...


I wanna be the man my dog thinks I am.
     media: 0.00 din 0 voturi

12.10.07
19:19
Sunt alive again. Căci multe chestii stranii ți se pot întâmpla dacă încetinești un ritm de care, de fapt, depindeai.
Sunt la capătul puterilor mele de a nu mai face nimic. Și fiecare zi în care obosesc în beznă mă face stâncă. Și fiecare zi în care nu mă mai citesc decât singură ... fiecare zi mă uită să fiu eu.


Termeni si Conditii de Utilizare