Un copil
     media: 4.00 din 2 voturi

26.10.07
22:47
Vinerea trecută, pe la 10 dimineața, fumam o țigară în fața spitalului Floreasca. Eram cu trei colegi cu care împart stagiul de chirurgie acolo și mă chinuiam să nu trag foarte multă ceață pe nările și așa isovite de gripă. Ceața aceea stufoasă pe care sigur ați gustat-o și voi diminețile astea...
Fumând și bâiguind despre cancerul unei doamne din salonul unde prestăm, l-am zărit cu coada ochiului pe Mitză de la Bere Gratis. Pironit de parcarea din fața spitalului, a vorbit furtunos la telefon toate cele 10-15 minute câte am fumat noi prima cafea. Un coleg mai cantautor din fire a avut pornirea de a-i cere un autograf. L-am oprit cu veșnicul stai pohales, că nimeni nu vine aici de bine. Un alt coleg a început să cânte de-aș fi pasăre să zbor, s-ajung unde mi-e dor, la tine-aș vrea să vin. Mitză a zâmbit.
După încă două ore de cazuri tulburătoare, pe care niciodată nu reușim să le vorbim îndeajuns, am fumat a doua cafea. Mitză era implacabil, în aceeași parcare, cu același telefon lipit de ureche. Am avut un al doilea impuls să-i spunem că am crescut cu melodiile lui și că vrem să cărăm o foaie, să ștergem un prag sau să șpăguim o asistentă, în ajutorul unui om pe care, chiar dacă nu-l cunoșteam personal, ne e atât de drag.
A ieșit și Liana. Stinsă cum nu știam că o s-o vedem sau s-o auzim vreodată. Fetița din brațele ei avea cei mai frumoși ochi de fetiță, cel mai frumos păr blond și cel mai binevoitor zâmbet. Pentru că am știut în momentul acela că Mitză și Liana nu erau acolo pentru Mitză și Liana.
Drama unui copil a impresionat nu numai prin statutul părinților lui. Nu numai pentru că omul care a demarat strangerea celor 100 000 de euro este Mihaela Rădulescu. Drama unui copil a mișcat.
Urmeaza acum ani buni de viață pe care nimeni n-o dorește nimănui. Sequelul la drama unui copil care suferă de cancer. Acum, Teodora e un erou la cei aproape doi ani ai ei.Comenteaza

2007-10-26 22:54
b

suntem prea mici sa facem ceva....

2007-10-26 22:57
ragna

de ce spui ca suntem prea mici?
in 2 zile, cele 100 de mii de euro au fost stransi... teodora a suferit azi prima interventie chirurgicala, la plamani... urmeaza a doua, cea de la colon...
suntem destul de mici sau de mari cat sa conteze

2007-10-27 20:15
b

dar nu s-au strans pt ca am facut eu ceva. si mi-as dori sa pot face ceva ... sa faca mereu cei care pot :d

2012-03-20 11:11
Lavi

citesc pererile tuorutr shi chiar mau impresionat..artur..so incurcat..el juka cretka counter strike..silvia cu publicitatea primu gind kare a aparut la ea accentul e altul!!silvia..om sau om fotograf..multsi fotografi fotografiaza shi in ziua de az..datorita unor terorishti .sa spunem ca nu erau profesionalishti din kauza ca nu au au impushkat in obectivul fotoaparatului in moment ce fotograful fotografia:D..in situatsii kind nu trebuiau sa existe martori..asha ka intrebarea trebuia sa sune altfel..E posibil sa fii shi om shi profesionalist??e posibil..precis..doamna din video parea asha de curoajoasa inkit ma ashteptam ca ea se va duce la soldat shi ii va aranja custunul cel militar shi sal pozeze dar uite ca frica nu ia permis..nu cred ca ea ar fi avut posibilitatea sa intervina cu ceva sigur ca sa fi fost altcineva in lokul ei precis ca sunt oameni ingeri kare ar putea sa se implice in asha situatsii din pakate is foarte putsini shi nu cred ca is fotografi..:P..vreun ginekolog:D..ca shi ei sunt oleak de psihologi..fetele shtiu!!;Po parere fixa nu exista in asha situatsie omenia in acel moment provoka suferintsa mai multor oameni..doar daka ea ar fi invizibila da..sigur ca motivul nu e ca oamenii din alt parte al globului trebuie sa vada ce se intimpla akolo..nu cred ca anume acele poze trebuia sa le vada lumea..mama mea sa fi vazut asha fotografie..eu cred cai strikam dispozitsia pe un an inainte..PE KEVIN NUL INVIDIEZ..a procedat drept!! nu avea lok pe pamint..;)soldatul precis ca nu a vrut sa faqa asta..defapt..beslanul..intradevar exista shi oameni programats..robots..care indeplinesc ce lia fost ordont..din pakate..

2012-03-25 05:19
cialis for sale

Kevin was very special to Elaine and me from the first sesshin we attended 6 or 7 years ago to the most recent a few weeks ago, when he came in during an evening sitting walking slowly with his cane and friends in support. I'll miss his humor and his dedication.


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
Termeni si Conditii de Utilizare