Cine pleaca ultimul din București să stingă lumina!
     media: 0.00 din 0 voturi

27.07.07
21:00
Pleacă Bucureștiul!
După cum vă mai istoriseam și ieri, mi-am petrecut ultimele zile citind câteva mii de porturi blogosferice și trebăluind pe la Punks. Și, fără să exagerez, cred că toată blogărimea muncitoare e plecată zilele astea spre aer mai sărat, mai rece sau mai pașnic.
Zoso e dans le pais des reves, Medicinistul e plecat cu trenul, Vasilică prin Costinești, UrbanDelice pleacă la Lisboa, Novac face a vacanță, Tuvia e mai mult plecată, cititoarea LuciaT e într-un Schloss Solitude al ei, Sparks le zice de la Bibi din Vamă, tot în Vamă sunt sigur și Oricum, EugenS e și el la mare, Eloa o fi avut curaj să fugă în weekend cu prietenul care încă nu a primit link, Cop a plecat și el, Bucurenci își vinde Smartul când se întoarce, Bogdana e în her long and well deserved vacation și restul de trei sute și ceva de blogări din feedreaderul meu probabil că încă nu și-au updatat feedurile.

Una peste alta, mi-ar fi fost și mie oarecum să nu plec, nu? Sunt în Vamă până luni. Mă identificați la clătite, înfuecând din alea pârpolite în zahăr și date prin cognac și nucă. În rest, sunt foarte mică, foarte blondă și punkistul meu e foarte hot. Hai ne vedem la o bere!


IRC
     media: 0.00 din 0 voturi

27.07.07
04:39
Am găsit astăzi la shrinkmamma, citindu-i cele 29 de thing about, o treabă care m-a legat de ea. Și pentru care, din reflex, voi citi updateurile ei între primele din reader... Iată

25. I met my husband on the Internet. On IRC. Whoever dares to mock this shall suffer.

Paranoia and many many pleasant things... you made my heart tingle, shrink mamma!


mi-era dor
     media: 0.00 din 0 voturi

27.07.07
04:30
Întoarcerea asta încetul cu încetul la online îmi face din ce în ce mai bine. Mi-am petrecut ultimele trei zile citind câteva mii de posturi pe care FeedReaderul abia le mai încăpea, burtosul de el. Am râs cu poftă și am râs deopotrivă. Și orice mi-ar spune toți prietenii mei offlineiști, lumea asta blogărească e mult mai dezghețată și mai reală decât orice aș găsi într-o zi întreagă afară. Cu câți oameni poți vorbi într-o singură zi? Și chiar dacă ai avea mii de amici, cât de repede și de franc ai putea să afli de la fecare câte o știre absolut fierbinte sau câte o bârfă suculentă? Sau, doamne ferește, vreo felie cât se poate de sinceră din viața lor?

Mi-era dor de voi... de voi cei care scrieți și de voi cei care citiți... de voi cei care vă legați fiecare zi de o lume întreagă...


News
     media: 0.00 din 0 voturi

23.07.07
17:01
Ragna se intoarce incet-incet in actiune. Sper ca nu m-ati parasit cu totul si sper ca, desi e foarte calda vara asta, mai gasiti din cand in cand trei minute ca sa mai aruncati un ochi pe aici.

In alta ordine de idei, acum scriu (si) pe PUNKS blog


cam mult
     media: 0.00 din 0 voturi

06.07.07
18:09
Hei, oameni!
Long time no see... mă gândeam să mă las, mă gândeam să mă mut... mă gândeam cam mult


Termeni si Conditii de Utilizare