Cine pleaca ultimul din București să stingă lumina!
     media: 0.00 din 0 voturi

27.07.07
21:00
Pleacă Bucureștiul!
După cum vă mai istoriseam și ieri, mi-am petrecut ultimele zile citind câteva mii de porturi blogosferice și trebăluind pe la Punks. Și, fără să exagerez, cred că toată blogărimea muncitoare e plecată zilele astea spre aer mai sărat, mai rece sau mai pașnic.
Zoso e dans le pais des reves, Medicinistul e plecat cu trenul, Vasilică prin Costinești, UrbanDelice pleacă la Lisboa, Novac face a vacanță, Tuvia e mai mult plecată, cititoarea LuciaT e într-un Schloss Solitude al ei, Sparks le zice de la Bibi din Vamă, tot în Vamă sunt sigur și Oricum, EugenS e și el la mare, Eloa o fi avut curaj să fugă în weekend cu prietenul care încă nu a primit link, Cop a plecat și el, Bucurenci își vinde Smartul când se întoarce, Bogdana e în her long and well deserved vacation și restul de trei sute și ceva de blogări din feedreaderul meu probabil că încă nu și-au updatat feedurile.

Una peste alta, mi-ar fi fost și mie oarecum să nu plec, nu? Sunt în Vamă până luni. Mă identificați la clătite, înfuecând din alea pârpolite în zahăr și date prin cognac și nucă. În rest, sunt foarte mică, foarte blondă și punkistul meu e foarte hot. Hai ne vedem la o bere!Comenteaza

2007-07-30 18:22
Cosmin

too bad it's over


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
Termeni si Conditii de Utilizare