ce mai scriu doftoriceşte
     media: 0.00 din 0 voturi

28.02.07
10:02

Pun laba pe tărâmurile roşii,

copiii mei vor avea ce să îmbuce

La frizerie, naşa spurca un spânzurat. Cu nimic mai prejos, mă pregăteam să lăţesc zigomatocul unei strâmbe. Mă apropiasem deja de chiştoc, tocmai când îmi trimisese Ciumă pe una din blondele lui găunoase de la 5. Zis şi făcut, o chem pe nume şi îi amplasez kentanul sub mansardă. Tremură prelung. O să facă deci pui şi o să umple şi ea palierul ăsta obosit. Anamneze nu mai servesc din anul lui Copcă, aşa că o las lată, să se mângâie cu gelul meu pe simfiză şi să-mi soarbă fiecare tulei de mizantrop răpănos.

Se făcea, nene, că operam un pateu. Tot săpând, de sus în jos, după ce îi amplasasem un cur peste splină, îi mai căutam doar chinezul pescar, singurul pe care nu-l putuse degrada în labferment. Şi cum îi storceam eu acolo unghiurile şi scufiţa roşie... i-am rătăcit şi un metru de maţ, pe lângă compresa şi brancardierul de adineaori. Prost expresat, ludic şi prost. Deci complex. Deschid uns, cos uns. Mai scot, mai scot. O zi de om, plus sau minus. Dar mi-a murit abia acum.

Ce scârbă mi-e de mine, ca de sudoare. Au venit iar antigenii de la ştiri, gata să-mi ceară mie, tocmai mie, scuipaţi în malpraxis şi nici măcar ai mei. Trei. Una e ciunta lui Vodă, comatoasă din cretacic după o adormire nerumegată. A doua e moxa de pe etaj, care îşi descususe în sari ungherul pentru plicuit. Curat murdar. A treia e doar recuzata de la animare, dormită în lepră şi sculată cu un ftizic. Complexat şi plin de jale, mai trag un kentan lângă clanţa asta dintre mine şi cariile cu microfon. Până să plece, îi mai fumeg găunoasei despre hidrops şi porcării pe care nu le pricepe. Oricum nu te mai împuiezi, păpuşe, lua-ţi-aş kentanul la mână. La drept vorbind, prefer glumeţii fără emiţător. Au laba mai lungă şi mai lată. Să îmbucă şi gurile mele de acasă. Mă mai doare numai de episcopie.
Comenteaza

2007-02-28 10:51
Callisto

:))) veri nais!

2007-03-01 14:17
belu

da ce porno.....ne place

2007-03-21 16:16
Daemonis

BRAVO


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
Termeni si Conditii de Utilizare