party crashers
     media: 5.00 din 1 vot

19.02.07
17:49
Delia prezinta prima emisiune exclusiv online de pe la noi... Party Crashers that is... (da un click pe poza)

Enjoy... via Florin (HiQ)Comenteaza

2007-02-19 19:22
cerberu'

au ajuns silicoanele pe net? god damn it, i thought they'll never find me here...
Vor creste vanzarile de "computadoare" si conectarile la internet... calculatorul va lua locul TV-ului si nu vor mai fi "idioate de canapea" ci vor fi "idioate de PC" sau mai rau, o sa se autointituleze "persoane cu cunostinte in calculatoare la nivel mediu cu abilitati de websurfing si googling"
s-a dus tara de rapa, fratilor...

2007-02-19 22:28
ioana25

Foarte TAREEEE! Ce paranghelie de fete intr-o descriere perfecta a Bucurestiului sambata seara: boschetari, prosti care isi arata fundul, smecheri cu masini bengoase si manelisti

2007-02-19 22:46
remgriff

am renuntat acum cativa ani la tv in favoarea internetului, insa imi este tot mai clar ca prostul gust nu cunoaste limite la noi. in locul tau, n-as fi postat exemplul asta de "high"-low-life nici macar ca exemplu negativ.

"Primul episod din “Party Crashers” va crea un mare val de discutii si comentarii pe net, si ne asteptam la reactii extreme, pentru ca am facut ceva la care nu poti fi indiferent" - scrie pe blog-ul tipului; hmmm, eu zic ca au facut tot ce sunt in stare sa faca..

"Sunt curios cati vor fi oripilati si cati vor intelege ca este o parodie si ca fetele joaca un rol…"- mai scrie el; well, baiete, am inteles: asta-i rolul vietii voastre.

2007-02-20 04:34
ragna

ne place sau nu... asta e Bucurestiul...

2007-02-20 12:10
Florin Grozea (Hi-Q)

Remgriff: hai sa fim mai relaxati, oameni buni! E divertisment! Iar daca nu-ti place, nu te uita. Stiu ca suna a loc comun, dar chiar asa este: fiecare alege distractia care i se potriveste.

Daca ai idei cum am putea imbunatati acest serial, sunt deschis la propuneri!

2007-02-20 19:24
remgriff

@florin: nu eram incordat cand am scris comentariul de mai sus, doar m-a deranjat ca tipul asta de divertisment prinde tot mai mult la noi si acapareaza tot mai multe medii. evident ca sintagma cu "nu-ti place, nu te obliga nimeni sa te uiti" este complet adevarata; eu imi exprimam nemultumirea ca internetul romanesc devine si el un loc unde trebuie sa aplici la greu masuri de selectie, si personal cred ca e foarte obositor.
ca si consumator de divertisment, si de media in general, imi permit sa te corectez, draga florin: acesta nu este divertisment, este un anume tip de divertisment. din nou este adevarat ce spui: fiecare are dreptul sa-si selecteze tipul de informatie care i se potriveste. insa in situatia in care toate canalele de media sunt pline pana la refuz de un singur tip de divertisment, nu se cheama ca educam publicul? ba da, publicul este educat sa guste acel ceva, daca este servit intr-una.
ca prima sugestie care imi trece prin minte: daca tot ne apucam sa copiem formate de emisiuni din afara (nu ma refer neaparat la asta), de ce nu copiem un show care sa contina si altceva in afara de vesnicele valori "trendy sexy cool", si eventual cu prezentatori care au fler pentru asta, si nu sunt doar simpli "star/singer/actor/celebrity wannabe"?


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
Termeni si Conditii de Utilizare