MI-E SILA
     media: 5.00 din 2 voturi

11.01.07
17:55

„Mi-e silă. Sunt român

şi-mi vine să vomit pe Mioriţa

şi să plec.”

Da, mi-e silă de maneaua asta de ţară în care m-a scuipat maică-mea, mi-e silă de poporul ăsta de căcat şi de toate circăresele care l-au născocit. Mi s-a făcut acru de ghiulane şi floace soioase, de parizer şi chiloţi tetra, de covoare persane şi mai ales de celulare răstignite peste toţi ghiftuţii.

Cât de idioată să fie o lume întreagă care să nu se învârtă decât în jurul pieselor lui Moga? Cât de scârbă să ne fie de fiecare dată când ni se lipeşte curul de aceeaşi banchetă de rapid clasa a II-a, care să ne ducă în rapănul ăla de Bucureşti sau în chestia aia numită parcă tot în scârbă şi staţiune şi Mamaia? Cât de jenantă să fie pizza aia îndoită cu amidoane pe care o lingem ca nehaliţii de fiecare dată când trebuie să ne spargem în figuri? Cât de silă să-mi fie de ţara care scandează numele unui gogoman cocoţat în sula Cotroceniului, acelaşi ins care acum doi ani incă nu aflase cine e Cărtărescu, acelaşi derbedeu căruia îi era ruşine să-şi extirpe tumorile altundeva in afară de Viena, de teamă să nu se afle?

Încă o dată, mi-e nespus de silă când văd miile de geamuri cu inimioare asmuţitoare de euroi, şterse graţios de toate ştoarfele care au terminat ASE-ul şi Dreptul şi înca mai trăiesc cu tăticul. Mi-e greaţă de toţi rataţii de la ghişeuri, plătiţi din banii mei să-şi bată joc de mama mea, de toţi profesoraşii de duzină, plătiţi din banii mei să-şi bată joc de fratele meu, de toţi medicii incompetenţi, plătiţi din banii mei ca să mă omoare. Ah, mi-e scârbă de România ca de sudoare!

Nu mai ştim cum să pupăm în dos cu mai mult spor pe toţi inculţii parveniţi, rataţii care mi-au făcut ţara pocnitoare, stricaţii care n-au auzit de J.S.Mill dar îl comentează pe Coelho. Nu mai avem olimpice decât la dat din cur. Nu mai facem dragoste decât în rate. Nu mai suntem români decât din patru în patru ani, când se schimbă toate flegmele din albastre în portocalii, respectiv pe invers.

De v-aţi curăţa cu toţi, să ne lăsaţi şi pe noi să ne citim cărţile şi să ne bem vinul pe terase dragi, să ne iubim şi să cântăm şi să mai ţinem minte cine e Cioran. Să mai ardem şi să mai fim... Ţară de tâmpiţi...
Comenteaza

2007-01-11 18:33
angeldust

daca ai chef sa te duci altundeva unde e multa lamaie (sa ti se taie sila) gasesti informatzii pe www.emigrare.info . de asemenea, te pot ajuta si eu cu info, lasa un comment sau un mesaj in shoutbox.

2007-01-12 01:24
Eekafreak

Nu mai ştim cum să pupăm în dos ...lol.
nice one :). este singura propozitie mai decenta din tot manifestul tau. Sincera sa fiu, nu dau vina pe tara, ea - saraca, nu are nici o vina. Oamenii sunt cei care infecteaza.
Curios lucru, mi-am facut vacanta in Mamaia. Intr-un apartament decent spre fain, cu bucatarie si baie jacuzzi, unde m-am bucurat de linistea si privelistea lacului pe de-o parte, de gazdele patrupede care, desi nu ne cunosteau, ne-au insotit pe faleza, infruntand pericolul soselei care separa lacul de mare.

Ciudat lucru nici trenul nu a fost infect...poate pentru ca am ales un rapid, clasa 1... intre noi fie vorba, nu e prea mare diferenta. Este clasa 1(decent), clasa 2(un pic aglomerat si nociv pentru cei care detesta multimile) si clasa Jeg-Merge si-asa-nu renuntam la trenu' asta k romanu' indura tot(personalul care te duce in nush ce "vagauna")...booooooon.

Sunt de acord cu ce spui acolo: daca as fi tiganca...as scuipa si mi-as ridica poalele (imaginare deocamdata) aratand cu degetu' si strigand rusine catre cei care se numesc "guvern si parlament". Dau dreptate alora care spun "fuck the system"(nici formatia nu as cruta-o...e d kkt)...
Manelele... singurul cuvant care ma lasa fara cuvinte. Este tot ceea ce mi-as putea imagina mai rau in muzica(tiganii muzicii..)
Si mama ta...nu stiu care sunt relatiile...dar daca tine la tine si te-a adus pe lume, inseamna k a avut un plan bun.

Am incredere in Romania, pentru ca au murit prea multi in numele crucii si libertatii, pentru a scuipa acolo unde a cazut sange si a sfintit locul.

Cu respect,
adaM (viceversa)
:)

2007-01-24 22:04
Safta Nebuna

D-a ceai mama c-u noi? :(

2007-02-05 22:42
cimitrie dantemir

exista ceva mai rau decat un roman;un sibian:)

2012-03-19 23:32
Leann

tineri și nu numai. Pot fi poze serioase, pot fi ahilzi sau ușor ironice. Dintr-o zi cu soare sau dintr-o zi ploioasă. La fel cum se eente2mplă și een

2012-04-07 07:24
nj car insurance

tineri și nu numai. Pot fi poze serioase, pot fi hazlii sau ușor ironice. Dintr-o zi cu soare sau dintr-o zi ploioasă. La fel cum se întâmplă și în


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
Termeni si Conditii de Utilizare