Vreau sa-l ajut pe Vladimir sa eutanasieze pansionari!
     media: 0.00 din 0 voturi

20.12.06
21:08
Vladimir are aici cel mai bun articol pe care l-am citit saptamana asta.

frunzaresc: "Pensionarii nu merita (luati impreuna ca o masa de oameni de 5 milioane) respectul nostru. Respectul se castiga nu se cere. Iar daca ei “scormonesc prin gunoaie” sau “nu au cu ce sa-si plateasca factura la lumina” (cum spune domnul Bichir) este exact ce trebuie sa se intample. Traiesc in tara pe care ei au construit-o timp de 70 de ani. Ei sunt cei care prin ignoranta, dezinteres si de ce nu Lasitate au imbratisat aproape benevol comunismul. Ei au impins Romania in negura timp de 50 de ani. Nu-mi spuneti de rezistenta noastra anti-comunista. E o gluma comparativ cu restul tarilor din blocul sovietic. Pensionarii de azi, tovarasii de ieri au fost cei care au cladit tara in care noi traim azi.

Nu batranii de azi, care isi cer drepturile pe la toate televiziunile, au facut posibila revolutia. Tinerii de atunci, pe care domnul Bichir ii indeamna la intelegere, au murit pentru ca pensionarii de azi sa se poata uita la “ Surprize surprize ”. Si cu toate astea tot ei au fost cei care au votat masiv FSN-ul, PDSR-ul si mai apoi PSD-ul desi tovarasul Iliescu, ajutat de cativa mineri patrioti, au batut huliganii care ocupau Piata Universitatii . Pensionarii de azi sunt cei care il adora pe Vadim sau pe Becali.

Imi pare rau domnule Bichir. Pensionarii traiesc in tara pe care ei singuri si-au construit-o. La fel cum si noi vom trai in tara pe care ne-o construim. Sa nu ne mai plangem de mila."
Comenteaza

2006-12-20 22:57
Vladimir

Stai linistit. Nu vreau sa eutanasiez pe nimeni. E doar un exercitiu de luciditate istorica.

2006-12-20 22:59
ragna

Si al meu era un exercitiu de retorica... mai ales pentru ca am scris o chestie similara acum ceva vreme si mi-ai trezit amintiri si mai ales impulsuri :)

2006-12-21 11:44
Cezar

Frumos exercitiu de retorica si - desi trist - cu destul de mare valoare de adevar.


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
Termeni si Conditii de Utilizare