Pun laba pe tărâmurile roşii, copiii mei vor avea ce să îmbuce
     media: 0.00 din 0 voturi

18.11.06
16:35

La frizerie, naşa spurca un spânzurat. Cu nimic mai prejos, mă pregăteam să lăţesc zigomatocul unei strâmbe. Mă apropiasem deja de chiştoc, tocmai când îmi trimisese Ciumă pe una din blondele lui găunoase de la 5. Zis şi făcut, o chem pe nume şi îi amplasez kentanul sub mansardă. Tremură prelung. O să facă deci pui şi o să umple şi ea palierul ăsta obosit. Anamneze nu mai servesc din anul lui Copcă, aşa că o las lată, să se mângâie cu gelul meu pe simfiză şi să-mi soarbă fiecare tulei de mizantrop răpănos.

Se făcea, nene, că operam un pateu. Tot săpând, de sus în jos, după ce îi amplasasem un cur peste splină, îi mai căutam doar chinezul pescar, singurul pe care nu-l putuse degrada în labferment. Şi cum îi storceam eu acolo unghiurile şi scufiţa roşie... i-am rătăcit şi un metru de maţ, pe lângă compresa şi brancardierul de adineaori. Prost expresat, ludic şi prost. Deci complex. Deschid uns, cos uns. Mai scot, mai scot. O zi de om, plus sau minus. Dar mi-a murit abia acum.

Ce scârbă mi-e de mine, ca de sudoare. Au venit iar antigenii de la ştiri, gata să-mi ceară mie, tocmai mie, scuipaţi în malpraxis şi nici măcar ai mei. Trei. Una e ciunta lui Vodă, comatoasă din cretacic după o adormire nerumegată. A doua e moxa de pe etaj, care îşi descususe în sari ungherul pentru plicuit. Curat murdar. A treia e doar recuzata de la animare, dormită în lepră şi sculată cu un ftizic. Complexat şi plin de jale, mai trag un kentan lângă clanţa asta dintre mine şi cariile cu microfon. Până să plece, îi mai fumeg găunoasei despre hidrops şi porcării pe care nu le pricepe. Oricum nu te mai împuiezi, păpuşe, lua-ţi-aş kentanul la mână. La drept vorbind, prefer glumeţii fără emiţător. Au laba mai lungă şi mai lată. Să îmbucă şi gurile mele de acasă. Mă mai doare numai de episcopie.
Comenteaza

2012-03-20 00:32
Raees

If we're talking the sheer hriailty of the brokenness, I'm gonna have to cast my vote for XvSF. I just laugh watching some of this stuff, its so awesome. COTA undoubtedly broken, arguably more so, but I don't feel like hriailty ensues when I press play.

2012-03-24 09:41
cialis

Starting June 4th and every Saturday Tower Group 8pm meeting will be a step study/step doing.For those interested in going through the steps while we study the steps I'll be more than glad to assist you.Bring a 1 or 3 subject spiral notebook,pen,highlighter and your Big Book.This is going to be fun as well as a new experience.Yes We have entered the world of the Spirit.Our next function is to grow in understanding and effectiveness.

2012-04-07 07:44
car insurance

tineri și nu numai. Pot fi poze serioase, pot fi hazlii sau ușor ironice. Dintr-o zi cu soare sau dintr-o zi ploioasă. La fel cum se întâmplă și în

2012-04-15 03:40
auto insurance quotes

care este tara mea? spune:Felicitari pentru post, este induiosator. Nascuta in ’84, prind aripi cand ma detasez de lumea din care simt ca nu fac parte si-i urmaresc pe ei, geniile anilor trecuti. Dintre toti, insa, Tomita ma cuprinde, ma ameteste si ma face sa-l aplaud, de cate ori il revad.Si-l aplaud, singura, cu ochii la un ecran si stiu ca se bucura chiar daca grimasa lui nu-mi da de veste. Face o pauza, eu casc gura, ca, mai apoi, sa ridice sprancenele in stilu-i caracteristic si ma trezesc aplaudandu-l iar.Tomita are o eleganta aparte, o tinuta care impune respect si admiratie. Este actorul caruia cuvintele nu-i sunt necesare, pentru ca limbajul non-verbal te surprinde. Alaturi de textele impertinente acelor vremuri, dar geniale mai ales ca esenta, acest om este o legenda. Si, chiar daca a trecut in nefiinta omul Toma Caragiu, legenda Toma Caragiu nu-si are sfarsit si ne fericeste ori de cate ori ii simtim lipsa. Este preferatul meu!Am o singura lacrima : tinerii prezentului nu apreciaza valorile trecutului si le integreaza, in comunism, dandu-le conotatii negative. Fara a le cunoaste, macar…


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
Termeni si Conditii de Utilizare