Jurnalul lui Gigel kare-ar vrea să fie JIJI
     media: 0.00 din 0 voturi

13.11.06
13:13

Deci kum stă treaba în ziua de azi, băi nene? Ka să zic aşa, kare va să zică este hotzi toţi ăia kre mă contrazice pe mine în ce vă spun acuma. Că nu e totuna să fii născut filosof, cum m-a făcut pe mine mama, ku a fii citit şi învăţat şi să te chinui cu Cant ăla şi cu Caragiale şi mai bine tot cu Coelio vă ţineţi, fraţilor. K ăla zice, tată, din inimă aşa, zice de alchimistu’ ăla şi de războinicu’ luminei şi e tare că îi place şi lui nea Gigi şi l-a plimbat cu maşina.

Deci, ca să zic aşa, eu ca să ies primar sau ceva şef trebuie numai să zic că vreau, că se ştie că maica fecioara şi toţi sfinţii pe mine mă vor şef peste toţi fraierii ăştia, fink eu am şi bani şi mă duce şi capu. Nu ştiu ei, dom’le, nici sa numere până la zece miii de coco, da’ să conducă ei vreo combinaţie. Nu merge, nene... Îmi vine să vă zic şi o pildă acuma, dar chiar nu-mi mai răcesc gura.

Deci vezi că tata a avut vreo trei oi şi asta, în concluzie logică, mă face patron la ce vreau eu. Dacă mai stau bine să mă gândesc, poate mă face chiar fotbalist. Tata s-a certat cu toţi vecinii kare i-am avut, ceea ce mă face automat pui de legionar, aşa că o să vă pun pelea la proţapul meu bengos din balcon. Iar, dacă vreau eu, pot să fiu războinicul propriei mele lumini, să mă regăsesc eu în singura pagină pe care am citit-o vreodată şi după aia să mă facă capitol special la facultăţile alea betoane, să inveţe şi amărâţii ăia după înţelepciunea asta a mea, că eu, evident, am descoperit deja în sinele meu mai multe decât or să găsească ei vreodată în toate sinelele lor.

Deci trebuie să mai faci câte o arogantză de fiecare dată când vecinul zice k eşti mafiot sau k eşti prost. Băi, ce tupeu are unii! Eu zic să-i dăm afară din ţara asta, în morţii lor, k prea îşi dau ei cu părerea în ţara mea. Şi ce atâtea taxe la stat, că dacă-s banii mei ... băi, uite aici la mine, îs banii mei şi nu vine statul ăsta să-mi zică mie, cine o fi el, cum şi cui să-i dau. Să mai faci câte o aroganţă zic, să-ţi mai tragi o rangă în genunchi, ca Gigi în maşina aia tare, să mai înjuri pe unul la radio, ca Gigi pe ăla de la Voiculescu, să mai zici de vreun consilier că e homosexual, ca Gigi despre ăla de la Fisc.

Deci nea Gigi, că tot la el am ajuns, e cel mai tare, frate, e tare fink le zice adevărat şi că e deştept şi a făcut şi case la amărâţii ăia şi are toţi fotbaliştii tari. Şi pentru că e tare.

Deci el e un justiţiar şi un erou. Până la urmă, e mai patrioţi decât tipii ăia din ora de istorie de care zice profele, e plin de planuri să facă curăţenie în ţară şi nu dă cu mucii în baltă de fiecare dată când vorbeşte la televizor.

Deci nu mai contează astea să faci facultate la timp după liceu, că mai bine faci bani şi faci o management ecologică să plăteşti hârtia aia sau ceva. Că ce-ţi mai trebuie altă carte, că doar cum zicea şi nea Gigi să citim şi alchimistu ca să terminăm şi noi o carte. Că războinicu nu l-am terminat că până să trec de prefaţă s-a scos film.

Şi deci eu nu-s de ăla rău, da’ îmi mai place şi mie să arunc cu bani, văd eu unde, un botez ceva. Să cânt şi eu cu lăutaru ceva de supărat şi să mă înpretenesc cu oameni valabili şi bazaţi. De fapt eu sunt deja şi jmeker mondial şi bazat.

Deci ai grijă ce vorbeşti... Tu ştii cine sunt eu, bă? De fapt, sunt cine vrea muşchii mei.

Deci oricum hai k-o ardeţi fals şi n-am kef de vrăjeală.
Comenteaza


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
Termeni si Conditii de Utilizare